Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (3.59 secunde)
Ma doare ca fratii ei au pierdut o sora. Ma doare ca meseria mea si-a pierdut o flama dintr-un viitor pe care mi l-as dori mai bun.
invingerea Gheonoaiei si vindecarea ei, lupta cu Scorpia, sora cu Gheonoaia, ambele blestemate de parinti pentru rautatea lor si transformate din fete frumoase in "lighioi" si care "vor sa-si rapeasca una de la alta pamantul".
Sora Oliviei Steer a murit in decembrie 2010, la doar 38 de ani. In urma ei a ramas un baietel, Alexandru, care astazi are 9 ani.
Sora ei, Gabriela Prodan, va fi prezenta in acest week-end la targul traditional organizat la Cluj.
Nu uitati sa va consultati inaintea unei decizii importante cu parintii sau un frate, o sora. Depindeti si de acestia, chiar daca nu vreti sa recunoasteti!
amfostacolo.ro:Un tur virtual al Salonicului Salonic, Salonika, Solun, Thessaloniki, Saloniki nu conteaza cum ii spui, oras numit dupa Thessalonica, sotia lui Cassander si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
doua fete lucreaza la partea de prajituri, o fata lucreaza la panificatie, o alta fata lucreaza la vanzare si productie si un sofer, alaturi de mine, de sotul meu, de sora si cumnatul nostru si parintii nostri", a mai spus Gina Discalicau, pe care o puteti gasi la sfarsitul acestei saptamani la targul organizat la Pasul Tihuta, iar peste doua saptamani la Cluj.
Nu as putea invata decat daca as fi orgolioasa, astfel as pierde toata informatia pe care mi-ar da-o sora mea, leucocita.
- In plus, sora mea a murit intr-un accident lasand orfani trei copii. Umilit, primarul spuse cu voce stinsa: - Nu stiam, ma iertati.
Alegerile din 30 noiembrie au reprezentat pentru tara-sora a Romaniei un moment foarte important, avand in vedere pasii mari facuti spre Vest, dar si rolul din ce in ce mai contondent jucat de Rusia in regiune.
Steluta mi-a zis ca a lasat un bilet cand a plecat si ca sora sa stia de fuga ei de acasa pentru i-a dat rucsacul.
Trebuie precizat, insa, ca sunt si specialisti care, in continuare, sustin ca varianta electronica a tigarii este mai putin nociva ca sora ei traditionala.
Pe 26 ianuarie 1852 a murit de febra tifoida sora unui prieten apropiat (Ekaterina Khomyakova), si acest lucru a cauzat scriitorului cel mai puternic atac de ipohondrie (Am fost invadat de teama de moarte, se plangea el).
In istorie, Romania a avut intotdeauna in Franta un sprijin, un aliat de nadejde, o sora mai mare. Sangele latin si spiritul comun au reprezentat, de-a lungul secolelor, un liant consistent intre cele doua popoare, francez si roman.
Sora medicala a descoperit, abia dupa ce s-a linistit, ca fusese de fapt profund tulburata de intalnirea cu presupusele fiinte extraterestre.
Fiica lui Bea si sora lui Jim - Fran Drummond - spunea ca mama ei a fost reticenta sa vorbeasca despre acest eveniment pana la moartea ei, in 2007, din teama de a nu fi etichetata drept ticnita.
potrivit datelor IARC, riscul de cancer ovarian creste la 25.5% daca atat mama, cat si sora au fost diagnosticate cu aceasta afectiune;
Tatal copilului este inchis pentru crima, mama este in Spania, iar copilul este crescut de matusa (sora mamei). Copilul nu are certificat de nastere, deci nici CNP, niciun fel de act.
Conturile in Euro si Ron au fost deschise de sora ei: Dobrinoiu Ecaterina Mihaela", a scris disperata tanara pe contul de socializare.
Lidia Vadim Tudor a povestit in emisiunea lui Catalin Maruta de luni, 14 decembrie, ca singura sursa de venit a familiei sunt pensiile de urmas, pe care le primesc mama si sora ei.
google-analytics.com